Pop Culture Advocates: Tom Trager Tee Shirts

Tom Trager T-shirts
Tom Trager är en extremt produktiv israelisk illustratör, en grafisk designer för popkultur vars arbete du kan upptäcka på allmänt kända tryck på begäran. Om du är en rutinmässig besökare eller klient av Redbubble, Teepublic, Qwertee samt sådana, måste du ha sett en av hans tee -skjortor. kanske till och med köpte en.
Hans namn låter inte någon typ av klockor, till skillnad från hans mönster. När du ser dem stannar de hos dig av två grundläggande skäl: de samlas helt såväl som stilen är minimalistisk. Den uppfyllande med är traditionella Tom Trager-t-shirts:

Men han är inte blyg bort från att lägga till detaljerade vektorkonstruktioner, särskilt när det är ansikten av majestätiska karaktärer som Khaleesi eller Agent Dale Cooper:

Framför allt hanterar han för att lyfta fram essensen i karaktärerna såväl som atmosfären som definierar dem.
Han är för närvarande en aktiv säljare med 169 stilar som erbjuds på en rad produkter på TEEPUBULD. Teman kretsar kring vad vi alla älskar: TV -program, filmer, spel samt annan popkulturrekommendation du kan tro på. Han är extremt produktiv såväl som så mycket som datum med de nuvarande händelserna, som du kan se av stilen nedan, med den senaste Dr. Who:

Jag förstår att han var framträdande tidigare, men tack vare dessa stilar fick han ännu mer, mycket förtjänad synlighet. Min föredragna stil från hela hans samling är den här elva, eftersom jag är en mutter för alla “Stranger Things”.

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

RandigRandig

Fotografi av Melanie Riccardi Överst: DVF (även här) | Kjol: DVF (även här och som klänningsversionen här) | Skor: c/o Boden (finns också i en lägre hälversion här) | Solglasögon: