Den bästa paketkollektionen för februari

Lovely February Graphic Bundle Collection
Det har gått ett tag sedan jag gjorde en lista med några anmärkningsvärda grafiska buntar, som syftar till att spara pengar och tid. Och tidsfrister, naturligtvis. Därför är här några idéer som du kan kolla in själv om du är på uppdrag att rädda dina grafiska projekt.
Det är februari, lite före alla hjärtans dag. På det digitala området finns det fortfarande gott om tid att använda denna bedårande samling av handritade element. 734 Element för bara $ 9 är något att verkligen bli kär i. Inkluderat är grafik, ramar och mönster i PNG -format och i form av vektorer.

Fortsätter på samma söta och bedårande anmärkning, har vi Manus bunt, fylld med enhörningar, kattungar, doggies, mat och andra huggbara karaktärer i minimalistisk stil. Dessa mönster är utmärkta på T-shirts, muggar, brevpapper eller klistermärken. Det finns 58 av dem, redo att skriva ut för $ 56.

Nästa paket kommer ingenstans nära ett hjärta, Cupid eller Pretty Little Flowers. Nope, Florins bunt är lika allvarligt som de kommer, med original typografi och detaljerade skallar och cyklar. Du kan också hitta minimalistiska, vilda landskap, tack vare hans kärlek till naturen. Det finns en touch av en sliten effekt för alla 190 T-shirtdesigner, till $ 49.

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

JailbreakJailbreak

Top: Bradamant C/O | Päls: Ann Taylor C/O | Kjol: Ann Taylor c/o | Skor: Zara (liknande här) | Armband: Alex såväl som ani | Ringar: Gorjana (liknande här) |