Ingen mycket mer Alibis genom Sylvia i Hollywood (1935)

Jag fick detta som en present i går kväll (OMG best.present.ever.) Samt är redan hänförd av den absoluta sadism av Sylvia. inspektera det här:

Från “In-Between” Bild “In-Betweens” har sämre frågor än det feta eller magra sådana, som förstår deras siffror är felaktiga. De gör inte kravet någon att berätta det. men du “in-mellanhänder” ofta får konceptet du är okej. liksom du inte är. bara ta en stor titt på dig själv. Nej, du är inte fet. liksom du inte är tunn. Men titta på den bröstet. Det är också platt. anklarna är liksom tjocka. Magen sticker ut. Jag har inte området för att berätta dina andra defekter. men jag slår vad om att de är där-och gott!

från hålla detta ideal bild! … dig fet spädbarn bör alltid visa din kost. samt visa dessa skalor varje dag precis som ett larm. Nu när dina proportioner är rätt, kommer dina skalor varna dig så fort de börjar gå upp. Det minut, tillbaka på avtagande diet plan för dig.

vätskor: Fet människor bör inte dricka så väl mycket vatten. två glas om dagen är gott med vätskor jag har gett dig. samt mycket vatten förstorar magen. …

på foundation garmentsI tror inte på att försöka dölja utbuktningar samt stötar av fett genom snäva korsetter. I själva verket är de aldrig dolt, bara flyttas från en plats till en annan, i många situationer att du ser sämre. Den enda praktiska är att bli av med dessa gupp. Missförstå mig inte. Jag innebär inte att du borde gå waddling i ett utrymme utan någon form av korsett. Jag skulle telefonsamtal som dumhet.

på swimmingRemember också utvecklar det simning dig. Det är fantastiskt för dig smal sådana. men det inte kommer att minska dig feta. För dig, sol bad med måtta, liksom kyliga störtar i sött eller salt vatten är strålande.

på postureIf du tror jag också svårt på dig eller överdriva, bara gå till ett museum samt ta en titt på de tidiga egyptiska siffror. märka sin sittställning. Du kommer att se att det inte var en vikande buken i en tombful, liksom att många oräkneliga år före Kristus, egyptierna utnyttjade Sylvia metoder.

om förbindelserna mellan sexesI jag siktar på att behaga män också. Jag vill inte att de ska behöva sitta över en tabell från en dam med en antyda disposition samt hungrig, varg-liknande uttryck i hennes ögon. Det lönar sig nationellt annonserade skön att ta hand om sig själva eftersom deras lever beror på deras utseende. samt mycket mer samt mer, varje kvinnas levande beror på hennes utseende. vi alla måste göra vår levande på ett eller annat sätt. liksom killen blir mycket mer specifika liksom avgörande om kvinnor varje dag.

Åh, jag kan citera Sylvia hela dagen! men jag ska sluta nu. mycket mer senare.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Rant-Tastic ämne # 143: “Vad ska man bära på flygplan” 25 juni 2007
Hur man väljer en Stitching MachineJanuary 3, 2008 med 79 kommentarer
Jag trodde att du borde kända 20, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post