Klädmemo: Spring / Summertime 2016

Säg tack till dig för ditt tålamod medan klänningsmemo laddas! Se också till att se guiden i helskärmsläge genom att klicka direkt på sidan !!

Idag är jag stolt över att visa dig Spring / Summertime 2016 -klänningsmemo! Som ni vet har jag under de senaste 30 dagarna på Instagram lagt ut en ny klänning dagligen för ett specifikt varmt väder tillfälle. Det ultimata målet var att kulminera denna klänningsledande med en omfattande guide för att klä sig för varje vår såväl som sommartid, liksom jag är så glad att dela den guiden med dig idag!

Som ni kanske kommer ihåg bad jag dig att fylla i en undersökning ett antal månader tillbaka för att berätta mer om er själva såväl som vad du vill se här på memorandum. En av de många saker du berättade för mig var att din föredragna plaggprodukt (överlägset) var klänningar! Utöver denna feedback började jag tro på alla e -postmeddelanden som jag får från läsarna. Några av dessa e -postmeddelanden är stylingfrågor eller allmänna trevliga anteckningar om bloggen, men så många av dem är specifika oro över vad de ska ha på olika händelser. Frågor som, vad bär jag på en grill i min chefs hus? Eller, jag kommer till ett bröllop med svart slips, måste jag ha på mig en golvlängd klänning?

Som ni kan se ledde kollisionen av dessa kommentarer såväl som de många e -postmeddelanden jag får från dig till idén till de 30 klänningarna i 30 dagars serie. Mer än bara att dela en mängd ganska våren såväl som sommartidsklänningar, önskade jag varje klänning för att visa upp styling råd för dessa våren såväl som sommar tillfällen, liksom för serien att kulminera med en resursguide som erbjuder konkreta tips om klädsel För varje evenemang med varmt väder kan du möta-något du kan komma tillbaka till samt rekommendation hela våren såväl som sommartid. Idag är jag så stolt över att slutligen dela den extremt resursen med dig, våren / Summertime 2016 klädmemo!

Tack till alla er som har följt serien under hela denna månad samt erbjudit en sådan underbar feedback. Jag hoppas att du njuter av klänningsmemo så mycket som jag tyckte om att producera det, liksom jag hoppas att det fungerar som en användbar resurs under de kommande många månaderna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post