Handtryckta och organiska T-shirts

Som du kan se ovan, marknadsför vi idag original, handtryckta, organiska T-shirts. Så här blev jag intresserad av varumärket Lostshapes.
Lostshapes är ett klädföretag som säljer T-shirts med hantverkskvalitetsproduktion. Alla stenciler är handritade, handskurna och handskärm tryckt i sin studio. Detta indikerar faktiskt att de lägger sin själ i varje producerade kläder.
Huvuddesignern bakom all magin kallas Anna Brindle. Annas syfte är inte att följa trender eller hålla jämna steg med modernt mode, utan att skapa något original som kommer att komma ihåg. Med sin lilla garagestudio i West Somerset har hennes skapelser blivit en riktig inspiration för dem som vill bevara miljön. Hon meddelade stolt på sin webbplats: ”Jag skulle inte ha startat den här tjänsten om jag inte kunde hitta respektabla leverantörer av ekologiska, miljövänliga, ganska handlade produkter att skriva ut på. Det finns massor av lågkvalitet, kemiskt sprängda T-shirts som redan har tappats av exploaterade arbetare, tack. ”
Anna Brindle arbetar i sin garagestudio

Hennes livsstil, hennes kärlek till naturen och för retro design ses över hela förlorade former. Det jag verkligen gillar med hennes arbete är att hon inte är livrädd för att visa sina sanna idéer och inte är livrädd för att vara original. Anna använder endast organiska material? Jag menar verkligen, är hon en superkvinna? Jag kommer att låta dig se själv och om du vill veta mycket mer om Anna och Lost Shapes, kolla in den officiella webbplatssidan.
Handtryckta och organiska t-shirts

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Alive Tee ShirtsAlive Tee Shirts

Platsen där du kan få en otroligt bedårande såväl som älskvärda tee -skjortor samt bidra till en ädla orsak på exakt samma tid kallas “levande”. Historien är oerhört imponerande, eftersom