Korean Knit Crop Top Mönster för Autumn Fashion 2022

Wenyu

Stickade grödor är garderobsfundament under varje säsong. Med allt stickat material som grundläggande såväl som trendiga, kan de användas i en rad vardagskläder såväl som vi tror att stilfull garderob kommer att se bäst ut för Autumn Fashion 2022 för att vara lite lösare och mycket roligare.

I år var vårt mål att upptäcka vackra såväl som eleganta toppar eller tee -skjortor som vi kan varje dag eller kontor för detta höstmönster 2022. För vår redaktörs uppdrag avrundade vi alla våra föredragna modemotivation och producerade en lista av koreanska stickade grödor som fångade vårt intresse idealiska.

withyoon.official

Är stickade skördetoppar som är idealiska nu?

Så mycket som vi försöker diversifiera våra kläder, det som många modeinflytare, särskilt koreanska kvinnor bär för hösten 2022 -mönstret såväl som det gick viralt var som helst på Tiktok samt Instagram -flöde, yup som stämmer. De är enkla såväl som flexibla och är normalt motståndskraftiga mot rynkor, som alla är fantastiska saker för att välja vad de ska bära under de mest avslappnade säsongerna.

paknamae

Du online för spänningen att lägga till några nya bitar till din rutinrotation i början av varje säsong. Under hösten är den nya produkten normalt en ny virkningskörd topp eller ofta kräver vi två.

Se även

Shop & stil, bröllop
Den yttersta guiden för att välja din bröllopsevenemangsklänning

Hur utformar man en stickad skördetopp som en koreansk modebloggare?

Rulla ner våra på Internet -bläddringens resultat utöver en viss modeinspo av det trendiga stickade toppmönstret samt exakt hur man använder ideal nu för att hjälpa till att stimulera lite motivation från koreanska kvinnor nedan samt exakt hur man blandar såväl som matchning.

Bär med liten kjol

XXIXU.

TIMELADY_OFFICIAL

Para med lösa byxor

wenyu.uu

fin_sem

LikeHer_Official

från början_

från början_

Med korta byxor

ilyu_dy

Handla de stickade beskuren toppar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post