Little Black Dress vs. Little Black Jumpsuit

Varje tjej vet att deras garderob är ofullständig utan den berömda lilla svarta klänningen. Men förutom LBD är jag övertygad om att detsamma gäller för dess yngre, mycket mer lemm-inkluderande syster, den lilla svarta jumpsuiten. För att vara ärlig, under de senaste åren har min favorit LBJ (inte att förväxla med den 36: e presidenten, även om jag känner att han skulle ha uppskattat en bra jumpsuit) faktiskt har slitits mycket mer typiskt än någon av mina lbds. Jag vet. Skott avlossade! Det är fullblåst WWIII i min garderob-ideal nu.

Jumpsuits är inte bara super bekväma, utan de kan faktiskt vara mycket mer mångsidiga än deras klännings motsvarigheter. Särskilt en LBJ kan se lika klädd ut som en LBD, men byxaspekten gör att jumpsuiten kan vara mycket lättare klädd. Och medan båda bitarna är fantastiska säsongslösa investeringar, skulle jag vara benägen att säga att den lilla svarta jumpsuiten är det bättre köpet när vi går in i hösten och vintern – för igen får du all formalitet utan att exponering av din exponering exponeras av din Nedre extremiteter när temperaturen sjunker. Jag kan säga från erfarenhet att LBJ är en kallt vädergudsend.

Jag bar denna svarta jumpsuit till repetitionsmiddagen till en av mina bästa kamrater den senaste helgen, och den var oerhört bekväm för en varm sommarkväll. Men jag är extatisk att bära allt genom hösten och vintern med en skinnjacka och fryser inte min keister som jag gör i små svarta klänningar.

Jumpsuiten du ser idag är ny i min garderob, men jag fick denna långärmade DVF-wrap jumpsuit för ett par år sedan och om du följer mig på Instagram, vet du att jag har bär den många gånger sedan. Enkelt MVP för min garderob under de senaste två åren.

Jag har inkluderat ett gäng av mina favorit LBJ: er nedan, men Holy Smokes, kolla in den här och berätta för mig att det inte är den coolaste många mångsidiga (bokstavligen) saken du någonsin har sett. Jag köper 100% av det … Jag är precis delad om vilken färg jag ska välja. Jag vet att jag kommer att få mycket användning av det svarta … men den rodnen?! Sheesh den skönheten är svår att gå upp.

< >

Jumpsuit: c/o svart halo (även här och älskar den här) | Skor: Steve Madden (älskar också dessa) | Väska: M2Malletier | Bälte: B-LOW bältet (liknande här, här & här)

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post