Ibland är det bara hatten.

Okej, du kan inte berätta för mig att illustratören av den här klänningen inte hade en sidosats med sin officemate om huruvida hon skulle få den här hatten (till vänster) tidigare ledning. ser ut som hon vann.

Och kolla in kvinnan som inte har det utrymme främmande hatten. Hon är uppenbarligen (dömd från sitt silverhår och hårda uttryck) ledaren för invasionen. Furious att de har landat på en planet där deras yttre utseende ämnar dem till andra klassens behandling, obscena propositioner och hattar som detta, har hon bestämt sig för att åsidosätta sina överordnade idéer och planera denna planet för omedelbar invasion. (Kom igen! Det skulle förklara så mycket!)

Hur som helst, jag gillar verkligen midjan av den här klänningen, och den lilla jackan. och den naturliga utlänningar-invaderade förklaringen av varför saker har varit så galen nyligen. Mönstret är $ 8,80 (jag är säker på att numerologerna bland dig kommer att meddela mig om betydelsen av detta nummer) på eBay. Klicka på bilden för att köpa.

(Jag har varit trollande mönsterförteckningar i helgen – inte för Duro-klänningen, överraskande, men för ett mönster kan jag absolut se helt klart i mitt huvud och som inte verkar existera. Jag vill ha en av de kostymer där jackan har raglan ärmar och En uttalad swing i ryggen, som en trapeze-kappa, bara höftlängd. Ja, du kan se det också, rätt? Fördömd om jag kan * hitta * det.)

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Hemliga liv av klänningar vol. 8September 13, 2006
ifrågasätter antagandenJune 18, 2006
Hemliga liv av klänningar vol. 9december 4, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post