Hundra klänningar: dag 33

Jag tror att den här kappan är den första Vogue 9929 jag publicerade om:

Här är en mindre suddig vy av tyget:

Zippern här gör det bäst. Jag har på något sätt feljusterat min klänningstyp medan de krossar alla dessa kappor och på det, såväl som inte märkte för ett par klänningar av bilder … saker i din webbläsare kan vara lösare än de visas.

Och baksidan:

Den här används med en vit cardigan (vid behov – det är en varm väderklänning, säkert) såväl som de röda keds igen. (Jag gillar de röda keds eftersom de är en av färgerna Keds gör i den bredare bredden, vilket är mycket bekvämare. Allvarligt, Keds, när ska du ringa mig? Jag har alla slags koncept för dig också När jag ska arbeta för skor.) Jag har också försökt detta med en miljövänlig cardigan, för att matcha den miljövänliga remsan, men den allmänna effekten är lika bra “jul i juli!” för mig.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Hundra klänningar: dag 32jule 4, 2013in “100Dresses”
Hundra klänningar: Dag 30July 2, 2013in “100Dresses”
Ny dressjuly 6, 2012in “Erin_sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post