Är det dags att skicka om skor igen?

Jag tog bara tillbaka, igår (Macy online hade det bästa priset, bättre än Zappo, och * återvänder * saker till Macy’s-det-var-Marshall-fältet bryter inte min still-in-place bojkott ). Jag ville att de skulle fungera, dåligt, men de var för smala över fotens boll, och det sista du vill ha i en lågskuren sko är överflöde. Jag gillar också inte peep-tår där du bara ser en tå; Det känns också “My Talon, låt mig visa dig det,” För mig.

Annat än det var de vackra. (Och de kommer också i denna fantastiska blå.)

Jag är fortfarande helt besatt av dessa loafers, till den punkten att få de guldfärgade online i hopp om att dö eller måla dem svarta. Jag leker med tanken på att ha ett par skräddarsydda, även om jag håller tillbaka eftersom det är 1) vansinnigt dyrt och 2) förmodligen en garanti för att jag kommer att förlora min fascination för dem genast efter att ha fått mycket dyrt, skräddarsydd par. (Det är det som hände med min önskan om pepperoncini när jag fick den gigantiska flaskan av dem från Costco.)

Men sommaren kommer och kanske kan jag distrahera mig från strävan efter loafers genom att prova något så här:

Jag tror att de skulle vara riktigt söta med (vänta på det …) shirtdresses. Vad tror du?

Det finns också dessa lägenheter, och även dessa, också …

Naturligtvis är det fortfarande helt möjligt att vi kunde få mycket mer snö här i Chicago. Jag har gott om tid att tänka på sandaler och sommarskor … Vilka skor tänker du på sommaren?

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Rädsla för FailureMay 1, 2008
Moths i Pocketbook [Varning: Långträde] 2 juli 2007
Hemliga liv av klänningar vol. 8September 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post