7 Idealiska klänningar för säsongen från Ann Taylor

Den här klänningen är från Ann Taylor’s 7 Days, 7 Dresses Capsule för sommaren. (Jag antyder säkert att jag älskar namnet.) Det är en varm väderklassiker, gjort rätt: en solbränd skop-hals klänning i ett linnetyg med slips i midjan som är justerbar (som min bult och jag uppskattade grundligt). Så snart det var på började jag omedelbart beräkna de olika tillfällen jag kunde bära den till enkelt. Lågmässig dag på kontoret med en skiktad vit tee? Kontrollera. Klädd med uttalande örhängen för en sommardagskväll? Kontrollera check.

Ann Taylorlinen Blend Tie Front mantel

Ann TaylorsCoop Neck Long Sleeve Tee

Ann Taylorjoanne ruffle klackade sandaler

Och när jag säger mångsidig antyder jag det. Du kommer att märka att vädret igen valde att ta över som huvudkreativt medan vi knäppte dessa foton, och medan jag till en början blev bummed eftersom, ärligt talat, en annan regnig dag (?!), Var jag faktiskt unfaserad när jag såg hur lätt Den här klänningen skulle stil för dåligt väder. Att vara extremt bärbar och bekväm skadade inte heller.

Ann Taylorlinen Blend Tie Front mantel

Ann TaylorsCoop Neck Long Sleeve Tee

Ann Taylors kapselsamling av klänningar handlar om häftklamrar, men spektakulära. Den förtroendebyggande garderoben undrar som tar dig till alla händelser i vår och sommar, så snarare än att få panik vid synen av en inbjudan, gläder du dig. Om du vill köpa nya skor är jag dock här för det.
Kolla in alla sju skönheter nedan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post