How to Chic: Tribal Printed Kjol

Tribal Printed Kjol har alltid älskats. Motiv med upptagen och livlig kul och uttrycksfull att ge uppfattningen för kvinnorna. Även om det är nöjd “trångt” dock är denna design så attraktiv på grund av etnisk och speciell uppfattning om plaggen alltid representerad med stamtryck för att säkerställa att det kommer att vara modealternativet 2014.

Tribal upptäcktes ofta i Turkiet, Persien, Nordafrika, Afghanistan, Pakistan och Kina. I många länder har många betydelser stamtryck också ett tecken på livets harmoni, såsom födelse, äktenskap, andlighet, lycka, kärlek, död, som står lika mycket som social status.

Så vad händer om stamtryck för mode?

Den här gången vi kommer att dela handlar om exakt hur man ska elda med en stamtryck kjol. Exakt hur man blandar och matchar den lilla stamkjolen med andra outfit. En del modebloggförfattare som vi upptäckte på Pinterest har delat en hel del metod för att elda med dessa saker. Tribal har neutrala accenter till mode. Vi kan snabbt lägga till en ny kläder och matcha med dem.

Misslyckas inte med att välja de ideala tillbehören. Du kan välja det normala indiska tillbehöret som gör att du ser bättre ut. Eller om du vill välja tillbehör som är normala i andra länder är också bra som hängsmycken och örhängen Dreamcatcher Feather Indian Style, kinesisk stil jadehänge, halsduk-stil otroligt ljusa afrikanska färger eller flerfärgade bältes tibetanska.

Om du använder en liten stamkjol kan du blanda och matcha med vanlig topp. Du kan också bära en jacka eller blazer med neutrala färger som svart, beige, brun, grå eller blå jeans. Du kan också blanda och matcha med vanlig färgväst om din klänning eller plagg med långa ärmar eller ¾.

Kläder med stamtema skulle vara extremt lämpliga om du använder tillbehör som luktar också etniska. Du kan blanda och matcha med hängpärlorna med kornlängd, kan också använda örhängen som stilen på etniska pärlor eller fjädrar. Du kan också bära ett stort armband av jade eller trä med etniska motiv. Om du inte gillar att använda smycken kan du också ersätta med stammönstrad pashmina eller halsduk också. Du kan också blanda och matcha kjolar Tribal -teman med vanligt brunt bälte som kommer att förbättra ditt utseende.

Se även

Smycken, butik och stil, sommartime mode
Dessa premiumljudmönsterstilar kommer att totalt din sommar

Kanske kommer typ av utseende nedan att följa upp din bläddring om exakt hur du bär liten stamtryckkjol.

[Su_slider Source = ”Media: 1664,1677,1676,1675,1674,1673,1672,1671,1670,1669,1668,1667,1666,1665 ″ Begränsning =” 14 ″ Länk = ”Fästning” Höjd ”Höjd” 900 ″ ″ Höjd ″ Höjd ’Bifogning” Fästen ”Fästning” Höjd ”900 ytt ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post