Trend Memo Day 8: Jewel Tones

Kabelstickad tröja: MM6 Maison Margiela (under $ 100 DuPe här) | Satin midi kjol: teori (prisvärt alternativ här) | Faux pälsrock: Anthropologie (prisvärd alternativ här) | Multi Jewel-tonad väska: Tory Burch | Vintage örhängen: Chanel | Sock Boots: Stuart Weitzman

Dag 8 i Memo-serien om höst/vintermönster ägnas åt (utan tvekan) mitt föredragna färgspektrum-Jewel-toner. Jag är inte bara ombord med den här hösttrenden, jag kör detta jävla tåg. Vad är det inte att gilla med nyanser som trollkar in sådana som smaragder, safirer, rubiner och guld (a.k.a. subliminal presentmeddelanden till din betydande andra), amiright? Den här säsongens majestätiska nyanser har dykt upp överallt, i alla metoder så idag bryter jag ner dessa halvädeltoner från ytterkläder till tillbehör såväl som vad som helst däremellan.

Det finns ingen fel metod för att rocka juveltontrenden, men som framgår idag bestämde jag mig för att bada i en av säsongens största juveltoner – Emald Green. För att öka ante när du arbetar med ett monokromatiskt utseende, blanda strukturer som satin, päls samt chunky stickor för att ge intresse. Den här satinteorin kjolen känns lika underbar ut som den ser ut … såväl som att kolla in Ruching, som döljer de lockiga pommes frites du beställde till lunch och gör en uber-smickrande silhuett. Piggybacking från gårdagens mönster (Holla Back Aprés Ski), denna MM6-kabelstickade Turtleneck (stor kostnadseffektiv dupe här!) Är en föredragen att jag redan förstår att jag kommer att spela hela vintern. Glam upp det som jag har gjort idag eller klänningen i á la aprés-ski-stil med ett par stigbyxor eller ett föredraget par jeans.

Denna välsmakande miljövänliga faux pälsrock från Anthropologie förstärker definitivt utseendet ännu mer, liksom en bit till som ser lika fantastisk utklädd. Vi förstår att Fur har trender för, väl i princip någonsin, men när den fortsätter sin stigning den här säsongen, vara på jakt efter livlig fluff. Från faux pälsrockar i full längd till päls-trimmade vad som helst, rika, livliga nyanser regimen högsta.

Om du inte är beredd att “rocka” topp-till-tå juveltoner, kan du subtilt kunglig ut med tillbehör som dessa skor (som jag har i ryggen såväl som vit!) Eller denna vackra väska. Jag är besatt över dessa päls-trimmade loafers som skulle höja ett annars klassiskt utseende med lätthet.

Crowning Today’s Jewel Tone Fest är den drömaste Tory Burch -väskan som jag har sett på länge. Jag gisade hörbart när jag såg det. Du kan planera att se denna skönhet göra en hel del uppträdanden här …

Och sist men definitivt inte minst, jag ger dig dessa magnifika Stuart Weitzman -stövlar (älskar de andra färgvalen också!). Naturligtvis gör ingen en högkvalitativ stövel snarare som Stuart Weitzman, men om du letar efter ett billigare alternativ, inspektera dessa skönheter. Ändå svänger du den, se bara till att någon version gör sin metod i din garderob eftersom sockstöveln är utan tvekan det största höstskomönstret den här säsongen.

Slitage för att arbeta

Det är omöjligt att överdriva liknande jag har för den här klänningen såväl som den nivå av stress som konsumerar mig när jag väljer vilken färg jag ska köpa. Vänligen skicka hjälp.

Denna Ruby Red -passning skulle vara mördare på kontoret.

Marigold Yellow är en av de mest populära färgerna på säsongen såväl som denna Tibi -tröja skulle vara perfekt in eller ut från kontoret. Jag är en rak upp hjärtögon emoji över den koordinerande uppsättningen.

Denna vackra matta satin-långärmade wrap-klänning skulle vara perfekt för alla typer av arbetsmiljöer (jag är permanent en sucker för det röda!).

Denna fantastiska blus skulle vara enastående över en avsmalnande ankellängd byxor för kontoret, samt snabbt klädd sig för en utekväll. Som handledsdetaljen!

Men men inte minst, inspektera denna eleganta ponte stickade kjol!

Brb, utanför kontoret

Jag köpte en Red Leather Moto-jacka förra säsongen och den slutade vara en av de mest slitna produkterna i min garderob. Jag gillar absolut den här. Hur perfekt är den ruffle -detaljerna?!

Om den här super roliga veckade kjolen inte gör dig lycklig, förstår jag inte vad som kommer. Det finns i tre underbara nyanser såväl som jag försöker rationalisera att köpa dem alla …

Hur perfekt är denna minskande axeljacka?! Det är också under $ 200 …

Jag är konstigt in i den här paljetten midi kjol. Är någon med mig?!

Om du har väntat hela sommaren på Sweatshirt -säsongen, inspektera denna mysiga stickning (det är under $ 100!) Och detta plommonomslagsnummer (det är under $ 50!).

Dessa bedårande faux-fur klackar kan förstärka även det mest grundläggande utseendet. Kontrollera också dessa fattiga pojkar!

För en formell affär, inspektera denna underbara klänning. Kasta på en päls stal såväl som du har fått dig den perfekta ensemblen för en höst- eller vinterbröllop!

Mina föredragna juveltonade bitar av säsongen

Kolla in resten av pattern memo -serie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post