Handsmakeup är det nya mönstret för sminkälskare

Okej, så du trodde att händerna bara är avsedda för matlagning, med tatueringar såväl som att pryda smycken? Sweetie, nu när vi är på 2000 -talet kommer mönster inte längre att vara enkla såväl som tråkiga, hur spännande, innovativa och innovativa. Som till exempel exakt hur många av er som hörde talas om öronmakeup som är ett nytt mönster som fångar upp snabbt med fashionistas.
[Läs mer: Ear Makeup Trend]

Nu är handsmink en sådan trend som ökar ögonbrynen för den rena nyheten som det ger dina händer. Det kan brus spännande till en början, men när du ser bilderna nedan av att rita otroliga ögon på händerna, med perfekt skuggning, liksom att lyfta fram i ögonhörnet, kommer du att upptäcka att det växer upp på dig.

För detta kräver du det första att dra ut ett öga på din hand. Kom sedan upp det genom att applicera eyeliner och skugga. Kom ihåg att din tolkning av ögonen är lika mycket som du liksom det inte finns Senegals herrlandslag i fotboll Tröja några gränser för ditt kreativa utrymme för skönsmässig bedömning. Ja, du kan experimentera med alla slags mönster som glitter, klipp veck samt bevingad eyeliner för att förstärka utseendet.

Så låt oss komma igång med att kolla in de oändliga möjligheterna med handsminkstilar samt handsminkstips. Det kan säkert betecknas som en ny stark såväl som händelsesrecept för en vågig dig. Ta mitt ord!

[SC: MediaD]
Ett ögonblick
Ge dina sminkfärdigheter en ny plattform genom att använda din hand som din palett.

En Arsenal FC Tröja ondska av ett öga
Nu bild målning otrolig snygg handsmakeup öga på baksidan av handen. Det finns ingen djävul som spelar smutsiga spel här, bara en vanlig ond trance.

Catty handsmakeup
Valp som vi alla vet, men någonsin hört talas om kattkärlek? Denna handsmink som visas nedan med en svart katt samt vita kattarmar i armar med varandra gör allt mer intressant.

Krossig ekorre
För alla djurälskare, särskilt den stygga ekorren, just här är några fina tips om makeup. Skiss bara en liten ekorre på din hand med hjälp av flytande eyeliner samt se exakt hur alla skulle hösten för din hand.
Denna handsmakeupstilar tar kattstilen i en annan riktning. Vissa handkonstnärer använder nu detta medium för att överlagra storkattens ansikten över sina egna.

Djursamtalet
Kan du se vilda djur dyka upp i den här handkonstdesignen? Alborghetti är mastermind bakom denna underbara chipmunk, som ser nästan tredimensionell ut.

Miniatyrpanda
Såg exakt hur denna miniatyrpanda ser lika livlig som designen.

Har du någonsin undrat om funktionen av de konstnärer som gör denna underbara uppgift att göra sina makeuptekniker perfekt? Mönstret har snabbt formats till en konsttyp US Sassuolo Tröja som ägnas åt att producera livsliknande, fotovetiska återgivningar av ögonen, med början från locken till ögonfransarna.
[Läs också: Upptäck exakt hur man gör smink som Bollywood -kändisar]
Rodnad som du tack
Nu kommer dessa specifika handsminkstilar att ha nästan alla som tigger om en kyss. De läckra skarlakansröda läpparna som visas på händerna kan potentiellt ha det traditionella Prince -spåret “Kiss” -tävling med människors sinne när du passerar dem.

Tassar som purr
Skicka dina tassar som är purring med denna mystiska hypnotiserande stil som omdefinierar handsmink.

Goth vridning
Gå nu såväl som att lossa en tvinnad goth handsmakeupstil som inte bara är snygg och snygg, den är kreativ såväl som intrikat.

Hur upptäckte du dessa koncept såväl som tips om handsmink? Vill du försöka det? Minska i en linje och berätta exakt hur upphetsad du känner dig för makeupidéer.
Bilder Källa: Pinterest.com, Storiesofworld.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post