Hundra klänningar: dag 72

Jag gjorde denna klänning åldrarna och åldrarna sedan – tillbaka 2005. Det är en annan McCalls 8858:

Det är lite maleficent, det är inte med den här nacken?

Här är sidan Zip:

Och baksidan:

Jag tror att det var när jag var tveksamt om det ideala storleksmönstret för mig, Bodice-wise och fortsatte att få 36s och 38s och undrade varför de inte passade bra i axlarna. (Jag har köpt det här mönstret i en 34 och har varit mycket nöjda med det, även om jag nu måste justera midjan på allt.) Så jag bär inte den här ofta, delvis på grund av passformfrågan ( Jag ändrade axlarna att passa, men det är inte perfekt) och delvis för att jag känner att jag har slitit det här ett par gånger till evenemang som jag bara förutspådde bara att få dem att falla ledsamt platta – långt ifrån mina (förmodligen orealistiska) förväntningar . Det är inget värre än att klä upp för något och ha det fizzle ut … Jag måste förmodligen sätta det här i goodwillhallen och låt det bli lyckligare för någon annan!

Åh, och i hundra klänningar-The-Book News, har jag nu sett det första fotot i boken på hyllor i det vilda, tack vare min syster, som såg den i Kinokuniya! Ser det inte bra, om jag säger det själv?

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Ny dressjuly 6, 2012in “Erin_sewing”
Vill du se en ny klänning? 8 december 2013in “Erin_sewing”
Hur man: Gör en trekantskjol har Pocketsfebrary 18, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post