Populära T-shirts: Alien tema stilar

Alien tema stilar för t-shirts
Jag är ett stort skräckfilmfan. Den allra första som jag tänker på är främmande. Kanske eftersom det var den allra första som verkligen planterade oro i mig. Jag är säker på att jag inte är den enda. Den traditionella kulturen var den allra bästa i sitt slag såväl som ’79 -filmen är fortfarande nervvrekande förutom den här gången. Regissören (Ridley Scott), den anmärkningsvärda prestandan av Ripley (Sigourney Weaver), utvecklaren av Alien (HR Giger), är de allra förnamn som kommer till minnet, de som definierade skräckgenren. Det definierade vad som innebär att bli rädd såväl som att beundra en sådan känsla när man tittade på en film. Jag tänker på att följa två filmer men ingenting från de andra uppföljarna (från “Alien Resurrection” framåt), vilket innebär att de inte var så mycket som förväntningarna. Jag var ganska missnöjd och kände att det ändrade traditionen för den allra första filmen.
Så jag var skeptisk till Prometheus, men jag omfamnade synvinkeln till en prequel till Ripley -berättelsen. Jag är också glad över det tack vare regissören Ridley Scott. Ingenjörerna såväl som Xenomorphs ursprung är spännande, en äkta svårighet att lägga fram för de främmande fansen. Ibland kände jag att det missade märket, men jag glädde mig över det ändå. Den senaste filmen, Alien: Covenant var underhållande. Jag gillade införandet av XenomorHP: s synvinkel, det störande landskapet i det ”förlorade paradiset” såväl som skapelsestilen.
För att hedra den fantastiska främmande världen ville jag runda upp några tee -tröjor som hyllar, pekar kul på eller tolkar historien såväl som karaktärer. Just här är mina föredragna popkulturtolkningar av främmande temastilar för tees:

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post