Tips för att välja de bästa träningskläder

för att välja de bästa träningskläderna
02/09/2021, postat av Alanic Global

Hittar du ofta att du drar din t-shirt på gymmet? Eller är du distraherad när du gör en yogaställning eftersom dina shorts fortsätter att rida upp?
Att hitta lämpliga grossistträningskläder är avgörande om du vill att din träningsrutin ska köras så smidigt som möjligt. Olika träningspass kräver olika klädsel, så tänk på vilken typ av aktiviteter du kommer att utföra innan du sätter ihop din garderob.
Här är några riktlinjer från oss
Leta efter skor som är tuffa
Det är viktigt att välja skor som passar korrekt om du vill springa utanför eller på löpbandet. Välj löparskor som passar men inte för restriktiva; Kom ihåg att fötterna expanderar och förlängs under en körning, så lämna en tummebredd mellan din längsta tå och en sko hälen.
Capri byxor för yoga
Yoga byxor är vardagskläder för damer som utövar yoga i väst, även om capris är mycket mer dumt. De är den perfekta längden för att undvika att komma i vägen för yogaställningar, och om de är konstruerade av tjock bomull, kommer de inte att klättra upp och förödmjuka dig.
Undvik att bära alltför lutbyxor eftersom de kommer att lyfta byxor. De kan orsaka nöd när du vilar på magen och shorts eftersom de kommer att krossa medan de kör upp och nedåt.
Kvinnor och män kan bära torso-kramande t-shirts eller toppar med bomullsblandning. Undvik tee -skjortor med slarviga krage eller halsringningar; De kommer i vägen för inversioner som en bärstativ. Damer måste söka en yogatopp med inbyggt bh-stöd.
Välja den bästa sportbh
Det uppmuntras att kvinnor bär en när de tränar, inte bara för stöd och komfort utan också för att minska möjligheten till skada. Observera dessa principer när du försöker hitta en sportbh: det måste vara något stramare än en konventionell behå men inte så restriktiv att du inte kan andas ordentligt. Se till att ingen skavning i sömmarna, bär remmar eller armhål och att eventuella snaps eller krokar inte tappar. Koppmaterialet måste vara smidigt, och remmarna får inte bita i axlarna.
Lyft upp händerna ovanför huvudet för att se till att du får rätt storlek. Om det elastiska bandet rullar upp till din revben måste du använda ett mindre band eller dra åt remmarna.
Företagare och köpmän måste chatta med populära grossistkläderförsäljare Las Vegas om dina köpbehov. Skriv ett mail till supportteamet som begär en offert. När tillverkaren kommer tillbaka till dig, gör dina beställningar.
Ljudversion: Klicka här
Taggar:
klädtillverkare i Las Vegas
klädtillverkare Las Vegas
klädförsäljare i Las Vegas
Las Vegas grossistkläder
grossistklädtillverkare i Las Vegas
grossistkläderförsäljare Las Vegas
grossistanpassade klädtillverkare i Las Vegas
grossistträningskläder
Partihandelsträningskläder i Kalifornien
grossistträningskläder i Grekland
träningskläder
Träningskläder grossist i Förenade Arabemiraten

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post