Alla bundna och inget att sy

Robin skickade mig en länk till den här klänningen på Etsy, är det inte underbart?

Det har en så bra form, för att inte tala om toppstitching (jag är en sådan sucker för toppstitching) och den lilla bågen i nacken … Mycket inspirerande, tycker du inte? Jag gick trolling för mönster som har samma designfunktion – svårt att göra, även med vintagemönstret Wiki! (Jag måste göra något åt ​​det … Det finns ingen fasetterad sökning. Hmmph.)

Detta är min favorit, hittills …

(Jag har inte hittat för många kopior av detta mönster – men Sheila vid Outoftheases har en och kör också en försäljning! Och talar om försäljningen, det finns en på Little Hunting Creek också – Köp tre eller mycket mer mönster, få 15% rabatt. Använd kod Laborday genom, ja, arbetsdag.)

Jag känner att det här mönstret kan vara en bra kandidat för en del av min hoard av prickade schweiziska …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

En gäst rant på “Varför är vintage mönster så dyra?” Juli 17 2008 med 116 kommentarer
För mycket? Eller aldrig tillräckligt? 21 november 2007
Överraskning! 14 januari 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post