De bästa veganskorna för arbete

har vi rundat de bästa veganskorna för arbete några gånger tidigare, men vi trodde att det var hög tid för en uppdatering – särskilt för att tyvärr några av de mindre varumärkena Vi presenterade är inte längre. Här är en bonus: vegansko- och tillbehörsföretag prioriterar vanligtvis hållbarhet och etisk produktion.
Vilka är dina favoritkontorsvänliga veganer och tillbehörsmärken? Kan du köpa dem från mainstream -webbplatser/butiker eller måste du få dem från mer specialiserade återförsäljare?
Observera att vissa skor från “vanliga” märken som Amazon Essentials, Lifestride och Anne Klein kan vara veganvänliga-och hos återförsäljare som Nordström och Zappos kan du filtrera skor och väskor med material. (Till exempel här är alla faux-läderskor på Nordström.) Dessutom samlar webbplatser som Mooshoes, Ethica och Avesu många veganmärken och produkter på ett ställe.
Det här inlägget innehåller affiliate -länkar och Corporette® kan tjäna provisioner för inköp som gjorts via länkar i det här inlägget. För mer information se här. Tack så mycket för ditt stöd!
Vi deltar i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -reklamprogram som är utformat för att tillhandahålla ett sätt för oss att tjäna avgifter genom att länka till Amazon.com och anslutna webbplatser.
De bästa märkena för veganskor för arbete
Innan vi markerar några specifika märken, låt oss granska vad som inte är vegan. Utifrån en stolpe i den medkännande garderoben, här är en lista över material tillverkade av djur: läder, ull, mocka, siden, kashmir, mohair, alpakka, angora, värst, serge, tweed, ner, sammet (icke-syntetisk typ), Gabardine (ulltyp), grosgrain (silktyp), tröja (ulltyp), satin (sidentyp).

BC -skor

Alla BC-skor skor är tillverkade av 100% grymhetsfria material: bomull, raffia, jute, bambu, återvunna naturliga fibrer, polyuretan och gummi (inklusive återvunnet gummi). Inte bara är skokomponenterna vegan, utan också limet som används för att montera dem – det är fritt från djurderivat som kasein, gelatin och bivax. BC Footwear’s Styles är designade för komfort, med funktioner som ortolit stoppning.

Den avbildade Lucky Day -stöveln – enkel men snygg – finns i den avbildade taupe såväl som svart patent (relativt sällsynt för en ankelstövel, nej?) Och kommer i storlekar 6–11. Det är $ 99 på bcfootwear.com.
Varumärket är också tillgängligt hos återförsäljare som Nordström och Amazon.
Veerah

Detta vegan, grymhetsfria varumärke gör sina skor från äppelläder (en biprodukt från äppelsaftindustrin), återvunna plastflaskor och algerskum (för inläggssulor). Företaget donerar också minst 1% av sina intäkter till “sociala effekter.”

Förutom själva skorna, säljer Veerah unika, avtagbara “tillbehör” för att accentuera dem, inklusive tofsar, ankelremmar och broscher. Om de inte är riktigt lämpliga för ditt kontor, kan de fungera bra som små tillägg till skrivmaskiner.
Den avbildade Vicky -lägenheten är etiskt producerad av vegansk mikrofibermocka och har alger skumsulor. Det finns i fyra färger, inklusive svart, i storlekarna 5–11 för $ 228 på Veerah.com.
{Relaterat: 8 Slow Fashion Workwear varumärken att prova}
Ahimsa

Ahimsa, uppkallad efter den hinduiska och buddhistiska praxisen att undvika skada på levande varelser, äger 100% vegan sko i världen – den är i Brasilien, och det mesta av produktionen finns för hand. Du kan lära dig om Ahimsas material, inklusive bomullsduk och polyuretan veganläder, på deras “Läs mer” -sida.

Med sin diskreta, monokromatiska stil skulle den bilden 772 unisex -sneaker passa in bra i vår senaste sneakers för att arbeta. Den är tillverkad av andningsbar vegansk mocka, och den finns i storlekar 36–47 (amerikanska kvinnors 5–16) i sex neutrala färger för $ 169 på Ahims webbplats.
Ahimsa tillverkar också vegan tillbehör: bälten, korthållare och enkla plånböcker.
{Relaterat: 7 märken som erbjuder miljövänliga kläder för arbete}
De bästa veganiska arbetspåsarna för arbete
Mat & nat

Mat & Nat är ett av de mer kända vegan, grymhetsfria märkena för skor, väskor och mer-och de har funnits sedan 1995! Deras produkter är tillverkade av PU (polyuretan), som är biologiskt nedbrytbar, och PVB (polyvinylbutyral), som kommer från 100% återvunnet vindrutesglasharts. Fodret på alla MAT & NAT -väskor kommer från 100% återvunna plastflaskor.

Den avbildade väskan är varumärkets alik vattenresistenta handväska, tillverkad av PVB. Väskan, som har en justerbar rem och inre och yttre fickor, och mäter 11,5 x 8,5 x 2,75 tum, är till försäljning för $ 83 på Nordström, markerad från $ 140.
Mat & Nat är tillgänglig på Nordström, nORDSTROM RACK och MAT & NAT: s webbplats.
Rothy’s

Alla vet att Rothys gör skor, men deras veganväskor (Kat rekommenderade en förra året) är inte så välkända. Väskorna är hållbart stickade med 100% återvunnet material, inklusive havsbunden marinplast, och flera stilar finns tillgängliga, från totes till bältespåsar och i neutrala såväl som roliga, ljusa färger.
Du kan ta reda på mycket mer om Rothys hållbarhetspraxis och mål på deras hållbarhet och FAQ -sidor.
Den avbildade maskinens tvättbara (!) Lätt tote är 13,6 x 6,7 x 12,8 tum och finns i nio färger för $ 175. Rothy’s erbjuder gratis frakt och gratis avkastning.

Obs: Om du är nyfiken är alla fåglarskor inte vegan.
{Relaterat: De bästa grymhetsfria skönhetsprodukterna}
Stella McCartney

Alla Stella McCartneys produkter är vegetariska-vänliga-den avbildade toten har funnits i flera år och får bra recensioner. Du hittar den på stellamccartney.com eller varuhus som Nordström.
Pistol

Gunas är ett grymhetsfritt märke baserat i New York som säljer veganskor, väskor och plånböcker och till och med några tvålar. Materialet som företaget använder inkluderar bomullsduk, återvunnet plastflaskfoder (RPET), återvunna metaller (för hårdvara) och till och med mullbärsplantor. Limmen i produkterna är fria från djurbiprodukter och trådarna är silkefria.

Den avbildade Miley-bärbara väskan (ja, uppkallad efter Miley Cyrus, som är vegan) har vadderade fack för en 15-tums bärbar dator och en iPad plus flera andra fickor, metallfötter och en yttre ärm som glider över ett resväska. Det är veganskt läder och har ett foder tillverkat av återvunna plastflaskor. Väskan är $ 275 på Gunasthebrand.com
Angela Roi

Angela Roi -väskor har funnits ett tag, med massor av fantastiska färgalternativ för eleganta totes som den här. Den avbildade toten är $ 280 på Angelaroi.com och Shopethica.com.

Läsare, berätta: Vilka är dina favoritmärken för veganskor och accessoarer? Har du provat någon av dem ovan?
Stockfoto via stencil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post