Chockerande illustrationer om dagens samhälle

Chockerande illustrationer erbjuder ett perspektiv på världsproblem
Det finns bra såväl som fattiga som kommer med utveckling och tekniska framsteg. Du kan inte ha något användbart utan att det skapar en dålig aspekt. Det verkar som det naturliga programmet för saker. Vi hatar alla det, men på något sätt hamnar vi alltid med dåliga konsekvenser av hederliga handlingar.
På liknande sätt definieras internet av en ålder av delning och överexponering.
Detta är en blogg som fokuserar på såväl grafikstil som illustration. Av denna anledning vände vi vårt intresse mot designers såväl som illustratörer som fångar några nedslående delar av dagens liv. De är inga masochister så bra som vi inte återupplivar EMO -trenden.
Att visa upp dessa perspektiv är ett väckarklocka, en kylig dusch, en röd flagga om den riktning vi är på väg mot, som ett samhälle.
Yttrandefrihet, den fantastiska får tillgång till information, liksom den häpnadsväckande hastigheten för att direkt interagera allt banade vägen för vissa avvikelser. De uppfyllande med konstnärer har tänkt på dem på sina egna ursprungliga sätt. Fotografer, grafiska formgivare och illustratörer visar oss missförstånd, missuppfattningar och överdrivningar i vår vardag.
Naturligtvis har alla dessa serier blivit virala vid någon tidpunkt. Därför kan vissa verka bekanta för dig. Kort sagt, de hänvisar till den selektiva verkligheten av sociala mediefoton, politiska frågor, oerklig förväntan på turistattraktioner, smarttelefonberoende samt många andra oroande världsproblem.
Klicka på bilderna för att se mycket mer från dessa artister.
Av Al Margenby Luis Quilesby Antoine GeigerTruth bakom Instagram Photosby Sebastian Pytkaby John Holcroft
Dagens samhälle av Brecht Vandenbrouckeexpectation vs verklighet
0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Alive Tee ShirtsAlive Tee Shirts

Platsen där du kan få en otroligt bedårande såväl som älskvärda tee -skjortor samt bidra till en ädla orsak på exakt samma tid kallas “levande”. Historien är oerhört imponerande, eftersom