Alive Tee Shirts

Platsen där du kan få en otroligt bedårande såväl som älskvärda tee -skjortor samt bidra till en ädla orsak på exakt samma tid kallas “levande”. Historien är oerhört imponerande, eftersom den började från ett koncept och slutade som ett enormt jobb som verkligen bidrar till att rädda hotade djur.

Dess utvecklare är Christian Lindemann, en tysk illustratör som arbetar från Hannover, i norra Tyskland. Han är såväl ägare som arrangör, liksom det innebär att han erbjuder med all design, fraktorder, besvarar klientfrågor, hantering av butiker, gör att papperet fungerar såväl som så vidare.
Hippo T-shirtcrocodile T-shirt-jobbet representerade sitt koncept för sin slutliga undersökning (2003) vid Hawk University HildeSheim, för att i slutändan få sin examen i grafisk design. Efter att ha utvecklat affärslogotypen, såväl som att ha valt namnet “Alive”, ville Christian Lindemann att utforma en av de mest hotade såväl som ovanliga djur, så han utvecklade Javan Rhino från Indonesien. Han gjorde tre stilar på noshörningen och tryckte dem på 100 tee -skjortor vardera.
Vid den tiden omfamnade hans instruktör såväl som hans medpraktikanter konceptet samt köpte en hel del tee -skjortor från honom. Under tiden skapades webbplatsen, liksom det var dags för att leva tee -skjortor att bli större. Christopher stoppar sin vardagliga uppgift 2007 samt valde att gå på heltid, liksom att fokusera på hans illustrationer för tidskrifter såväl som på hans varumärke, naturligtvis.
Elephant T-shirtfox T-shirtcheck ut sin butik: och lämna inte utan en T-shirt! Stilarna är väldigt söta, liksom ihåg, för varje försäljning donerar han mellan 1 såväl som 2 euro till WWF (World Wildlife Fund for Nature). Pengarna kommer att användas för att skydda de äventyrsdjur som visas på hans T-shirts. Några av dem är: Red Panda, Sumatran Elephant, Indian Crocodile (Gharial) såväl som Mauritius -parakiten. Från sin försäljning bidrog han med 500 euro till WWF för den extremt ovanliga Amur-Leopard 2009.
Alla stilar är tryckta på amerikanska klädkläder. Stilarna trycks huvudsakligen i en körning av 100 exemplar. Efter att en stil har erbjudits kommer den att försvinna permanent (det kan finnas några undantag). Men det finns vissa klassiker som kommer att tryckas om regelbundet. Dessa är: Sneaker Bird, Red Panda, Rockin Birdie, Chris Crocodile samt Cykling Elephant.
Du kan på samma sätt upptäcka hoodies, tee -skjortor för barn, lurviga goda vänner märken, kalendrar eller kraken plyschar.
Owl t-shirtoctupus tee skjortor för barnanimal tryckta klistermärken om du gillar hans verk, se till att inspektera hans portfölj på. Just här är några av de fantastiska illustrationerna han gjorde för tidskrifter:
t-shirt hörlurar designsmokers tee skjortor designanimal t-shirtanimal t-shirtanimal t-shirtschool stil t-shirt
0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post