Fortsätt. Du förstår att du vill.

Denna klänning är bara så fel, det är rätt, som att bortskaffa en väska med jordnötssmör M & MS i en påse med pretzels (prova det, du kommer att se), eller som Paula Abduls “rakt upp” eller som Robert Downey Jr. (den senaste länken är främst riskfri för arbete.) Liksom alla ovanstående vill jag det dåligt, men i intresset att inte fylla i mina garderober med klänningar som jag inte kommer att bära men istället bara ta bort från Tid till tid, försök på, såväl som lämna i en hög på sängen (till den installerade irritationen av Mr. Gown A Day), jag publicerar det här istället.

Detta är från Birdsong Vintage, en säljare på den nya primära gatan vintage collaborative noting site. (Och jag måste säga … Från det jag såg, är deras kostnader verkligen riktigt bra. Mycket mer av de människor med tidsmaskiner! Varför hakar inte någon mig? Jag kommer inte att gå på någon typ av fjärilar!) Jag kommer inte att gå på någon typ av fjärilar!) Jag ‘m visar dig tillbaka sedan annars kan du inte se utskriften. Oroa dig inte, om du klickar på bilden kan du också se framsidan.

Hur som helst – den luridrosa och miljövänliga såväl som det upptagna, hektiska trycket med Geishas, ​​liksom det som ser ut som triffider (inte att du kanske berättar utan att invadera bärarens personliga utrymme) kontakta oss till mig … men den täta midsektionen (Det är B38, men W26) säger “Nej, nej!” (Eller kanske “skära ner på den underbara potatisfriesna!”) Hur som helst är det inte för mig, men på $ 45, det kan bara vara för dig.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

En gäst rant på “Varför är vintage mönster så dyra?” Juli 17 2008 med 116 kommentarer
Hur man inte svarar på Criticismapril 18, 2008
Klänningen om dagen guide till att upptäcka att sy: del Onefebruary 5, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post