Jag är bara glad när det är komplicerat

det kan bara vara det krascha huvudet jag har när jag skriver detta (bloggar på dagquil: paketet säger inte att du inte borde göra det) men den här klänningen verkar verkligen tilltalande just nu:

Jag gillar den här färgen blå (eller är den grön?), Och veck i kjolen och den udda kragen. Inte helt säker på hur jag känner för den nedstigna fickan, men jag är villig att ta den under övervägande. Hela saken är mer än en liten Star-Trekky; Inte på ett dåligt sätt, i ett framtida Star Trek Universe där Martha Stewart och hennes Heirloom-Chicken-Egg-färger hade sin väg med framtida petroleumbaserade tyger.

Nämnde jag att jag gillar de kjolplattorna? Jag gör verkligen. Det är en komplicerad klänning, och jag bryr mig inte om hur mycket disheveled hår och läderarmband och casually.jpgcked gräsbevuxna / blomma saker du lägger till på bilden, det kommer fortfarande att vara komplicerat. Och notera att du inte kan se några skor på bilden, jag har ingen aning om vad du skulle bära med dessa. (Round-toe pumpar med en låg kvadratklack är min bästa gissning.)

Detta är en av dessa klänningar, men det ser bäst ut på kroppstyper som är 80% lem; Och naturligtvis, på modeller som är pogoing upp och ner för kameran. Jag vet att hoppning gör att kläderna flyttar och allt ser levande, men Jeez, det verkar lite hårt på knäna. Och egentligen, hur mycket hoppar upp och ner gör vi i vår dagliga liv? (Kanske om du är en spel-show contestant? En trampolin tester? Pogo-stick demonstrator?)

Det är till salu. I Australien, även om det ser ut som om du också kan köpa det med NZ-pengar. När jag talar om Australien kommer jag att vara där i december. Ska vi försöka för en möte?

Tack till Yvonne för länken!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Hur man: Gör en trekantskjol har Pocketsfebrary 18, 2007
Ta hjärtat! Det är möjligt! 24 januari 2007
Dressjanuary 21, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post