2020 Tokyo Summer Olympic Mascots

2020 Tokyo Summer Olympic Mascots avslöjade
När jag tänker på år 2020 verkar det så långt in i framtiden, en med flygande bilar och rogue androids. Tja, tro eller inte, det är två år från och med nu och jag har inte sett några flygande bilar än. Även om jag är absolut inte särskilt angelägen om att träffa någon ond, replikant typ av Android.
2020 är också året för Tokyo sommar -OS och som designer är detta en möjlighet att gå igenom alla grafiska designfunktioner. Det är särskilt viktigt att prata om hur du kunde ha gjort det bättre. Tja, gläd dig, för chansen att dela hårstrån är här: maskoterna till den stora händelsen har avslöjats.

Det var tre uppsättningar av dem som tillkännagavs ett år innan. Var och en har en för OS och en för Paralympics och vinnarna valdes baserat på barns röster. Det är rätt! 16 769 skolor frågade sina grundstudenter som bäst skulle representera deras land och kultur. Jag antar att de inte gick igenom någon komplicerad analys, istället valde de sötaste, många relatabla. Jag tycker faktiskt att de är ganska hypnotiserande (hej, manga -ögon!) Och futuristiska utseende tack vare de skarpa kanterna. Är det konstigt att den tredje uppsättningen av maskot får mig att tänka på Ryssland?

Hur som helst, nu när vi har maskoter, förväntar dig dem någonstans 2020 i parader, i folkmassorna med fans, över hela sociala medier eller jublande för idrottare. Deras syfte är naturligtvis att skapa hype och kommunicera spelets anda. Namnen kommer att tillkännages vid ett senare datum och under tiden kan du titta på deras profiler och lära dig om deras personligheter:

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post