10 tee-skjortor för en löjligt rolig popkultur jul

popkultur jul t-shirts
Om du tror att popkultur är såväl liv som till och med jul behöver ett popkulturtema, är dessa nästa tee -skjortor precis rätt sak för dig. Ta nästa lista som en önskelista för att ge dig nära. De kommer säkert att få antydan. Om du tillhandahåller det tillräckligt snabbt, kanske kommer det i tid för några minskningar av Black Friday.
Jag har tittat på de senaste popkulturdesignerna, från de vardagliga webbplatserna, men bara de. Jag ser fortfarande ett imponerande antal kompletta Stranger Things tee -skjortor som bevisar mer såväl som mer kreativa. Det är verkligen ett fenomen att se en sådan effekt på klädindustrin.
Men publikens poäng är jul med en popkulturvridning, liksom dessa nästa är just det. En mängd referenser, klämda på exakt samma T-shirts, de flesta av dem i en “ful tröja” -stil.
Beskrivningen är inte avsedd som en ogynnsam. Om du förstår humor för fula tröjor såväl som fula tröjor, kommer du att gilla de något meningslösa mashups. Om det finns en tid då vi kan acceptera fula tröjor såväl som absurda popkulturmashups som roliga, är julen perfekt för att göra just det. Förutom att det är den perfekta ursäkten för mig att visa dig en “pickle Rick” juldesign. Jag trodde aldrig att det skulle vara möjligt att sätta det i exakt samma mening.
Här har du! Några roliga popkultur julkoncept för popkulturfreak i din grupp eller familj:

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Indigo PrintIndigo Print

Skott av Alexander Scott Harris Byxor: Trina Turk (även här) | Skjorta: Brooks syskon | Blazer: H&M C/O (liknande här samt mycket mer nedan) | Skor: Ralph Lauren | Solglasögon: