Vad är den bästa skördetoppen du har fått någonsin?

Källa: @shop_solado

Sommaren närmar sig. Det är bikinisäsong, det är sandalsäsong. Men delvis för många modeflickor är det också den bästa grödan. Grödor finns i massor av stilar i dag och många av dem är inte så komplicerade som du kanske tror, ​​särskilt när du tänker på de hög midja byxor, kjolar och shorts du kan para med dem.

Är du redo att fylla på en enorm samling Crop Top Chic? De är viktiga och kommer att vara i nästa sommargarderob. Skörden är var som helst och av goda skäl och vi är ganska säkra på att de är ganska mångsidiga. Du kan hävda att skördetoppen är en av de svåraste kläderna att lägga i din garderob, men här kan du hitta flera sätt att bära en skördetopp på Fotboll Tröja de mest smickrande sätten och accentuerar dina kurvor för att vara mycket mer chic och full av förtroende. När det gäller att hjälpa dig att se till att var och en av dina garderobdräkter är mångsidiga och måste vara tillräckligt olika.

Dessutom är det kul att obsessivt dyka in i flera bitar av grödor under sommarsäsongen. Vi har skapat idéer om modeutseende som klänningar, bottnar inklusive andra eleganta tillbehör för sommaren, men vi kan erkänna att vårt inlägg om toppar saknas. Det är inte alltid lätt att bäst en titt på ett tätt schema, eller hur? Det är därför vi alltid ser till att ha några dessa söta sommarstycken i vår sommargarderob som väljer allt och vi har hittat det här märket som kommer att slutföra din nästa nya sommarskörd.

Skördtoppar har absolut utvecklats under åren och genom massor av säsonger, och vi älskar varenda stilar och mönster. Dessutom kommer att börja med vår- och sommartrender att bli häftklamrar i våra garderober. Nuförtiden är vi välsignade med ett stort utbud av skördestilar att handla. Långa ärmar, sexiga grödor och turtlenecks kan alla vara stilar med några kläder för att visa upp magen eller sitta perfekt över hög midja jeans och höghus.

Dessa trender har blivit den perfekta matchen för kjoluppsättningar, den bästa silhuetten för att balansera andelarna av tee -skjortor och naturligtvis en bra match för stora benmodebyxor. Om du strävar efter att visa lite hud i sommar kommer att välja en högre toppversion att ta din klubbinspirerade look på 90-talet med förtroende. Skördets topptrend är bäst för alla, det är avgörande att komma ihåg att denna trend har kommit långt med tanke på att slutet av 1990 -talet, eller hur?

Den här säsongens erbjudanden visar att vi inte behöver avslöja hela huden. Det sexiga skolflickan har mjukats för en mycket mogenare och bekväm stil. Om du vill experimentera kan du prova två stycksuppsättningar byxor som får dig att känna dig mycket mer som om du är i en show. Eller bära en hög midja med byxorna eller kjolen så att du inte behöver visa mycket hud.

Förra årets tråkiga vita toppar och piller vanliga toppar kan ha slutfört oss för mycket datumkväll och glädjande timme, men de står normalt inte att försöka eftersom det här kläderna är trevligare och av högre kvalitet, vi bläddrar i lite utseende för årligen för Vissa fräschare garderobsgrunder. Du kan få dessa söta grödor som du kan bära om och om igen utan att spendera hälften av din lönecheck. Och om du bara kommer in i världen av skördetoppar som resten av oss, oroa dig inte för det. Vi hittade flera högt rankade alternativ som du kan få från det här märket.

Den beröringen av klassen leds av vårt mycket älskade varumärke, Solado, ett snabbt modemärke för kvinnor genom att ge människor möjlighet att bära vad de vill utan att oroa sig för stereotyper eller bedömning. Sätt ihop alla bitar, eller hur? Det är där det verkliga kulet börjar! Med det här varumärkets skattkista Arsenal FC Tröja av grödor finns det massor av ensembler du kan skapa med dem. Vill du se avslappnad ut med en vanlig vit t-shirt och jeans? du har det.

Topparna finns i många färger, från grundläggande svart till andra neutrala till iögonfallande stilar, så att du kan hitta något som passar din estetik. Hej, du kanske till och med vill få en typ av skördetopp i några olika färger. I år är vårt mål att hitta vackra och eleganta grödor som vi kan bära hela sommaren på våra resor eller vardagliga aktiviteter.

Oavsett hur du planerar att utforma dem, här är Chic Crop Tops -samlingar som säkert kommer att få ditt utseende till nya trender i sommar.

Om Solado:

Varumärkekampanj med fokus på könsinklusivitet, till vår ambition att revolutionera snabbt mode genom hållbara metoder, deras team som drivs av detta ändamål för att göra saker lite annorlunda.

“Fet, samarbetsvillig, kraftfull, inkluderande”

Backless Crop Kanadas herrlandslag i fotboll Tröja Top & Striped Print Pants Set

Köp här

Pu läder shirred bak ärmlös skördetopp

Köp här

Texturknapp Framtopp & Checkerboard Print Shorts Set

Köp här

Klipp ut backless topp- och blixtlåsbyxor

Köp här

Skörda solid cami tank topp

Köp här

Solid Corsss binder tillbaka skördetoppen

Se även

Smycken, butik och stil
Bästa parringar i alla stilar för alla hjärtans dag

Köp här

Halter Neck Backless Crop Top

Köp här

Solado asymmenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post