Ull du hjälper?

ledsen för de fattiga ordet, men i år skulle jag verkligen vilja se om jag kan motivera du att donera till Heifer International, en av mina föredragna välgörenhetsorganisationer. De hjälper dåliga hushåll över hela världen genom att ge dem djur – djur som sedan hjälper sina ägare ur fattigdom.

Ett av de mest effektiva anti-fattigdomsdjuren är fåren – såväl som det är en som borde vara den enklaste för alla amerikanska avlopp att ge! Några får kan ge ett hushåll inte bara kött såväl som ull för sig själva, men tillräckligt med extra att erbjuda samt betala för mycket bättre bostad, sjukvård, samt utbildning. Och de är söta!

Så om du inspekterar det till det ideala i sidofältet, har jag en av de nifty termometrarna. Det skulle vara utmärkt om vi kan donera tillräckligt för att få tio får ($ 1200)! Om alla som gäller den här webbplatsen varje dag var det bara en dollar, hade vi mycket mer än tillräckligt … Whaddaya säger? ull du hjälper?

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Trick Livs of Gowns Charity Drive 2008Demb. 5, 2008
Fortfarande med Durofebrary 6, 2007
Hemliga liv av klänningar vol. 8September 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Duro JuniorDuro Junior

så det här är min version av enkelhet 3875, hädanefter förstod det som duro junior. Jag förstår att jag inte har publicerat om Duro nyligen, men det betyder inte att

Friday FavoritesFriday Favorites

[TheFeedProducts Style = ‘Four’] {Klicka på enskilda produkter ovan för detaljer!} Jag reser i Europa just nu såväl som på grund av några tekniska svårigheter utomlands, jag kan inte dela