Tropical Statement Blazer + Hårtillbehöret du behöver för våren!

Glad fredag! Det verkade apropos att avsluta veckan med denna tropiska blazer när vi förbereder oss för att lämna imorgon för soligt väder. Efter flera säsonger där neutrala paletter var vägen att gå, tar djärva färger och tryck i centrum för våren och sommaren, och detta blommiga uttalande spelar Blazer rätt in i dessa trender. Det kommer också i den här färgen, och för ett mycket mer kostnadseffektivt alternativ älskar jag den här, den här och mycket mer nedan!

< >

Jag måste säga att jag är ganska upphetsad att pannband gör ett comeback -ideal nu. Jag fick detta guld dubbelbandade pannband förra sommaren och började aldrig riktigt bära det förrän den senaste månaden eller två. Lyckligtvis är det fortfarande att köpa här, och med tanke på att jag har bär det som galen, försöker jag också växa min samling med detta överklagande.

< >

Nästa vecka kommer jag att dela något spännande här på memorandum, så var att komma tillbaka i mitten av morgonen på måndag! Under tiden, ha en fantastisk helg!

Floral Blazer: Phillip Lim (även här och älskar den i den här färgen) | Pannband: Fru President & Co. | Silk Camisole: Cami NYC (liknande här) | Byxor: teori (liknande här) | Pumpar: Saint Laurent (liknande här) | Solglasögon: Elektriska glasögon | Väska: Saint Laurent | Örhängen: Juliet & Co. (liknande här)

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post