En som kom bort

, min resolution om att inte köpa några mönster för ett tag blev mycket testad av den här – testade till budskapet på den. Men universum räddade mig från mig själv, och någon person som inte hade löst att inte köpa fler mönster (så långt jag vet) fick det. Är det inte drömt, men [suck]?

Säljaren, Lisas bitar, har massor av andra fantastiska mönster, i olika storlekar …

Jag reser nu, och förutom reveling i de varma temperaturerna (jag är i Kalifornien) har det också varit en fantastisk resa för positiv sömnadsförstärkning. PSR är när någon ger dig en komplimang om något du har gjort (och är i det ögonblicket). Torsdagen var jag kramad-ja, det är rätt, kramade – men en ung man av punk övertygelse som sa att han flyttades till den displayen av fysisk tillgivenhet av min kamouflage kjol. (Och med tanke på att jag är tillräckligt gammal, på ett strikt biologiskt möjligt sätt, att ha varit hans mamma, trodde jag honom.) Tre slumpmässiga människor komplimangerade fredagens duro, och flickan bakom räknaren vid in-och-out burger ( OMG, allt du har hört om storheten av in-och-ut? Allt sant!) I natt kom igår från sin station för att berätta för mig att hon tyckte om min Liberty Neurons Dress.

Naturligtvis flyttar all denna fso bara mig till ännu större ansträngning. “Om de gillar * det här *,” tror jag, “pojke, skulle de vilja ha det jag har planerat nästa!” Det enda problemet är … var kommer det hela slutet?

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

En gäst rant på “Varför är vintage mönster så dyra?” Juli 17 2008 med 116 kommentarer
Så vad? 10 december 2008 med 143 kommentarer
Den första klänningen och den sista dressmarchen 12, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post